Het is weer zover! Huttendorp Steenderen staat voor de deur en we hebben jouw hulp nodig om er een onvergetelijk evenement van te maken! Op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus gaan we het ijsbaanterrein aan de Toldijkseweg 13 omtoveren tot een bruisend huttenparadijs voor de kinderen uit onze gemeenschap.

Wil jij een bijdrage leveren aan deze bijzondere dagen? Als mama, papa, oma, opa of gewoon als enthousiaste vrijwilliger zijn we op zoek naar jouw ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen twee fantastische dagen beleven vol plezier en avontuur.

Meld je aan als vrijwilliger via het aanmeldformulier dat verkrijgbaar is op basisscholen De Kei in Steenderen, De Pannevogel in Steenderen en De Rank in Toldijk. Ook kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar huttendorp@dekeisteenderen.nl.

Elke helpende hand is welkom en draagt bij aan het succes van Huttendorp Steenderen.