Beste inwoners van Toldijk,

Na het grote succes van de eerste editie van “Toldiek an Toafel” zijn we verheugd jullie uit te nodigen voor de tweede editie op maandag 22 april! Dit gezellige evenement, georganiseerd door Toldieks Belang, biedt een warme uitnodiging voor alleenstaanden om samen te komen bij den Bremer, te genieten van goed gezelschap en een heerlijk diner.

Voor wie?

Deze uitnodiging is specifiek bedoeld voor alleenstaanden in Toldijk, ongeacht leeftijd. Het is een kans voor mededorpsbewoners om niet alleen aan tafel te zitten, maar gezellig samen te eten en nieuwe mensen te leren kennen. Bij “Toldiek an Toafel” ben je van harte welkom.

Wat kun je verwachten?

We streven naar een warme en gemoedelijke sfeer waarin alleenstaanden elkaar beter kunnen leren kennen. Samen genieten we van een smakelijk hoofdgerecht, inclusief een verrukkelijk dessert.

Praktische informatie:

Datum: Maandag 22 april om 18.00 uur.

Kosten: Diner en dessert samen € 15,00.

Aanmelden: Meld je aan via info@toldieksbelang.nl en verzeker je van een plek aan tafel. Ook als je een alleenstaande ouder, buurman of familielid kent die deze avond zou waarderen, aarzel dan niet om hem/haar aan te melden of deze avond cadeau te geven.

Veur en deur Toldiekers:

Zet 22 april in je agenda, meld je aan bij info@toldieksbelang.nl en sluit aan bij den Bremer voor een avond vol warmte, gezelligheid, genieten van lekkernijen en nieuwe ontmoetingen.

Meld je aan voor donderdag 18 april!

Laten we samen Toldiek nog warmer maken!

Tot dan!!

Met hartelijke groeten,

Toldieks Belang