Beste inwoners van Toldijk,

Eerste editie Toldiek an Toafel. Een uitnodiging voor gezelligheid.

We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor de allereerste editie van “Toldiek an Toafel” op maandag 11 maart!  Speciaal voor alleenstaanden, georganiseerd door Toldieks Belang. Dit initiatief biedt een gelegenheid om samen te komen bij den Bremer, te genieten van goed gezelschap en te genieten van een heerlijk diner.

Voor wie?

Deze uitnodiging is specifiek bedoeld voor mensen die alleen wonen in Toldijk, ongeacht leeftijd. Mededorpsbewoners die het leuk vinden om nu eens niet alleen aan tafel te zitten maar gezellig met anderen een hapje te eten. Bij “Toldiek an Toafel” ben je van harte welkom.

Wat kun je verwachten?

We streven naar een gemoedelijke sfeer waarin juist alleenstaanden elkaar beter kunnen leren kennen. Samen genieten van een smakelijk hoofdgerecht, inclusief een dessert.

Praktische informatie:

Datum: maandag 11 maart om 18.00 uur.

Kosten: Diner en dessert samen € 15,00.

Aanmelden: Meld je aan via info@toldieksbelang.nl en verzeker je van een plek aan tafel. Ook als je een alleenstaande ouder, buurman of familielid kent die deze avond zou waarderen, aarzel dan niet om hem/haar aan te melden of deze avond cadeau te geven.

Veur en deur Toldiekers:

Zet 11 maart in je agenda, meld je aan bij info@toldieksbelang.nl en sluit aan bij den Bremer voor een avond vol warmte, gezelligheid, genieten van lekkernijen en nieuwe ontmoetingen.

Meld je aan voor donderdag 8 maart!

Laten we samen Toldiek nog warmer maken !

Tot dan!!

Met hartelijke groeten,

Toldieks Belang