Glamping, Vleesboerderij, evenementen, winkel, BBQ, snackwagens of worstenmakerij. Wat doen ze nou eigenlijk aan de Wolfstraat?

Vanaf de bouw in 1913 is boerderij “De Scheurweide” aan de Wolfstraat 5 een traditioneel gemengd bedrijf met varkens, koeien en akkerbouw geweest. Gerrit en Christien Garritsen maakten rond het jaar 2000, als gevolg van de varkenspest en de MKZ-crisis een drastische beslissing door het roer 180 graden om te gooien en zich te storten op vleesverkoop aan huis en het faciliteren en organiseren van evenementen. Na de plotselinge dood van Gerrit in 2016 werd door Dinand het stokje overgenomen, en 7 jaar later is er weinig meer van het oorspronkelijke gemengde bedrijf terug te vinden. Of toch wel??

Vanaf 1 oktober 2023 zijn ook Gerrit Heezen, beroemd en berucht van Cafe Heezen, samen met slager Jaap Smallegange neergestreken aan de Wolfstraat, en in driehoeks-samenwerking met Dinand en Annelies worden hier nu naast de bekende “Heezen Rookworst” nog veel meer (h) eerlijke producten op ambachtelijke wijze geproduceerd.

Het ondernemer café van Toldieks Belang lijkt ons dan ook de perfecte aangelegenheid om ons bedrijf aan u te presenteren. Want zoals bij veel bedrijven: er gebeurt veel meer achter die gevel dan je op het eerste moment zou denken….

Graag heten we jullie welkom op donderdag 9 november vanaf 19:45 uur. Aanvang 20:00 uur.