Neem een kijkje in de (voer-) keuken van Voerwaarts!

16 November, 20:00 uur.

Toen August en Ronella Offenberg in 2015 de boerderij op Hoogstraat 7 kochten was er niet direct een lange termijn plan voor de versleten ligboxenstal. Vanuit hun bedrijf Voerwaarts in Sinderen werden enkele niche activiteiten wel verplaatst naar een stuk van de stal in Toldijk. Vroeg je iemand wat er toch elke zaterdag gebeurde in de oude ligboxenstal, kwam je niet veel verder dan “iets met kippenvoer of zo….”
In de loop der jaren ontwikkelde Voerwaarts zich echter tot een serieuze speler in een aantal bijzondere segmenten van diervoeding. De agrarische bestemming werd in 2020 verruild voor een bedrijfsbestemming en de oude ligboxenstal voor een modern pand met inpandig kantoor en kantine. Koop je anno nu bij een Welkoop, Boerenbond of PetsPlace vogelvoer, egelvoer, paardensnoepjes of bijproducten voor kippen dan is de kans meer dan groot dat deze in Toldijk zijn gevuld in het splinternieuwe bedrijfspand aan de Hoogstraat.
Vanuit Sinderen en Toldijk is Voerwaarts actief met meerdere webshops , verkoop via Bol.com, leveringen van niche voer aan boeren en winkels en vanuit de winkel in Sinderen ook aan particulieren. August en Ronella zetten op de ondernemersavond de deuren wagenwijd open om ons deelgenoot te maken van hun ambitieuze en inspirerende verhaal vanaf de oprichting van Voerwaarts in 2013 tot heden.

16 November vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom.
Namens Toldieks Belang en Voerwaarts.