Definitief eindrapport dorpsplan Toldijk

Woensdag 16 januari 2013 is het eindrapport van het Dorpsplan van Toldijk gepresenteerd bij Den Bremer. Deze avond was druk bezocht en het formele gedeelte werd afgesloten met een lied: “Ode an Toldiek”.

Na anderhalf jaar was het dan zover: Het dorpsplan van Toldiek is klaar! Veel Toldiekers hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd en zijn in het proces vaak betrokken geweest, althans hebben daar in ieder geval toegang tot gehad. Hier werd meermaals gebruik van gemaakt. In de meeste gevallen in de vorm van bijeenkomsten bij Den Bremer, maar ook via telefoon, email, etc.

Het dorpsplan is gemaakt door 15 enthousiaste Toldiekers: ‘de dorpswerkgroep’ (DWG-Toldiek)┬áin opdracht van ToldieksBelang. De dorpswerkgroep is ondersteund en begeleid door 2 medewerkers van Vereniging Kleine Kernen (VKK): Karen IJssels en Pieter Klop.

Het eindrapport is woensdag 16 januari gepresenteerd en aangeboden aan wethouder Paul Seesing van de gemeente Bronckhorst. Seesing vond het een bijzonder mooi en goed dorpsplan en nodigt ons binnenkort een keer uit om in gesprek te gaan hoe we verder gaan met de verschillende actiepunten die in het rapport zijn beschreven. “Wij zullen ons inzetten om tot een goed resultaat te komen”, aldus Seesing.

Wilt u het definitieve Dorpsplan inzien hoe dit is gemaakt in januari 2013 stuur dan een mail naar info@toldieksbelang.nl zodat we u het kunnen toesturen.