Ondernemerscafé

Ondernemerscafé Care Technics en veiligheid op het platteland

 17 maart 2016


Een paar keer per jaar organiseert Toldieks Belang voor de ondernemers onder ons een Ondernemerscafé. In deze vorm hebben er al een aantal plaats gevonden waarbij ondernemers een kijkje in hun keuken laten zien, een korte presentatie over hun bedrijf geven en er de gelegenheid wordt gegeven aan een externe om een bepaald onderwerp aan te snijden.

Zo is er o.a. bij Verhey en Massink  Scooters en Bromfietsen een Ondernemerscafé georganiseerd waarbij zonne-energie en trends binnen het nieuwe ondernemen aan bod kwamen.

Afgelopen jaar heeft het Ondernemerscafé bij Timmerbedrijf Gerard Franken plaats gevonden en werd het onderwerp energiebesparing aangesneden door Energieadvies Visser uit Hengelo (GLD).

 

Ook dit jaar zal er een ondernemerscafé georganiseerd worden bij een relatief nieuwe ondernemer in Toldijk en krijgt een speciaal stukje vakwerk de aandacht.

André Bossenbroek van Care Technics in de volksmond genoemd de klokkenmaker van Toldiek.

Care Technics gevestigd aan de Hoogstraat, tegenover Flophouse biedt totaaloplossingen op het gebied van restaureren en automatiseren van torenuurwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het automatiseren van carillons en biedt daarnaast deskundig advies bij het vinden van de beste oplossing voor het torenuurwerk en carillon.

Een bijzonder stukje vakwerk dus wat deze avond belicht zal worden en André van alles over zijn bedrijf zal vertellen en een rondleiding zal geven binnen.

 

Het onderwerp wat in het eerste gedeelte van de avond zal aangesneden worden is Veiligheid, Diefstal en Inbraak op het Platteland. Een onderwerp waar we niet graag mee te maken krijgen, maar de nodige informatie erover is altijd handig om te weten.

Harm Baarslag, de wijkagent hebben we bereid gevonden om over dit onderwerp te vertellen en adviezen te geven hoe we de kans op inbraak op het Platteland kunnen verkleinen en de veiligheid kunnen vergroten.

 

Het belooft wederom een interessant en leerzaam Ondernemerscafé te worden waarbij we alle ondernemers in en om Toldijk graag willen uitnodigen hieraan deel te nemen.

Het ondernemerscafé vindt plaats op 17 maart van 20:00uur tot ongeveer 22:00uur en zal plaats vinden bij Care Technics aan de Hoogstraat 8 in Toldijk.


Ondernemerscafé donderdag 5 februari 2015: Thema: energiebesparing

 

Na een rustige periode wordt er op 5 februari 2015 opnieuw een ondernemerscafé georganiseerd voor alle ondernemers uit Toldijk en die bij Toldijk betrokken zijn. Deze avond zal gehouden worden bij Timmerbedrijf Gerard Franken. Deze avond zal in het teken staan van energiebesparing. Bernie Visser van Energieadvies Visser uit Hengelo gld zal deze avond uitgebreid stilstaan bij praktische tips voor energiebesparing die iedere ondernemer kan gebruiken, zeker in deze tijden. Verlichting, isolatie en energieterugwinning en andere praktische zaken rondom energie zullen de revue passeren. Ook zal Gerard Franken zijn bedrijf laten zien en zullen we te weten komen wat zijn diensten zijn. Kortom een leuke avond om te netwerken binnen ons eigen dorp onder het genot van een hapje en drankje. De avond begint om 20.00 uur bij Gerard Franken, Hoogstraat 12 in Toldijk.

Check: http://www.energieadviesvisser.nl/Toldieks Belang organiseert ondernemerscafé

 

Op woensdag 12 februari 2014 zal er om 20.00 uur opnieuw een ondernemerscafé georganiseerd worden door Toldieks Belang. Dit keer zal de avond plaatsvinden bij Massink Scooters en Bromfietsen aan de Zutphen Emmerikseweg 33b.

 

Het eerste gedeelte van de avond zal in het teken staan van trends binnen het toekomstgericht ondernemen. Mike Verhoeven heeft ruim 20 jaar ondernemerservaring in allerlei bedrijven en is sinds een jaar bezig met begeleiding van MKB bedrijven binnen zijn twee bedrijven Frisse-Start  www.frissestart.com en GAAAF. Met passie, enthousiasme, gedrevenheid én met de juiste mensen om hem heen zet hij iets in beweging. Mike zal tijdens zijn interactieve presentatie wat vertellen over het nieuwe werken. Tegenwoordig hebben velen een smartphone, een Ipad of een andere tablet en dat brengt allerlei mogelijkheden maar ook valkuilen met zich mee. Personeel wat andere kwaliteiten en eisen heeft, flexibele werktijden, heeft u uw bedrijf daar wel op ingericht? Mike weet hoe je veranderingen binnen een bedrijf gestalte kunt geven. Zijn motto is dan ook: Samen maken we het verschil, met een commerciële blik voor een groter en succesvoller geheel!

Klik hier voor een kort filmpje van Frisse-Start

 

Het tweede gedeelte van de avond zal in het teken staan van Massink Scooters en Motoren zij zullen een korte presentatie en rondleiding door het bedrijf geven. Massink is de brommer- en scooterkenner van oost Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring, eigen winkel en werkplaats, grote voorraad onderdelen en ervaren monteurs, is er geen betere plek om je brommer naar toe te brengen. De firma Massink is in 1980 opgericht door Gerrit-Jan en Riny Massink, nadat Gerrit-Jan in de jaren daarvoor vanuit huis brommers repareerde. Sindsdien is Massink uitgegroeid tot de brommerkenner van oost Nederland. www.massink.nl

 

 

Het belooft dus een zeer interessante avond te worden voor iedere ondernemer uit Toldijk eo, dus komt allen! Aanmelden is niet nodig. 

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief op deze site. Bovenin het scherm vind je dat.

Zijn er nog vragen of wil je jouw bedrijf aanbieden als locatie voor een volgende bijeenkomst, stuur dan een mailtje naar info@toldieksbelang.nl