Slotbijeenkomst en Nieuwjaarsborrel

Dorpsplan Toldijk januari 2013.pdf

 Toldijk, 30 december 2012

 

Presentatie Dorpsplan

Een dik jaar geleden meldde een groep enthousiaste Toldiekers zich om een Dorpsplan te maken. De opdracht hiertoe ging uit van ToldieksBelang en werd begeleid door de Vereniging Kleine Kernen Gelderland.

Met tussenpozen kreeg dit plan steeds meer vorm en nu is het dan zover! De taak van de Dorpswerkgroep zit erop en nu gaat ToldieksBelang alle ideeën en aanbevelingen verder oppakken om ervoor te zorgen dat daar ook echt wat mee gebeurt.

Een belangrijk moment dus! Toldieks Belang nodigt daarom de bewoners uit om de presentatie van het Dorpsplan bij te wonen.  Die presentatie betreft niet zozeer de behandeling van de inhoud want daar kan iedereen kennis van nemen op deze website. Klik hierboven op de bijlage. (het eindproduct zoals deze gepresenteerd zal worden op de slotbijeenkomst zal ook hier pas verschijnen ná de slotbijeenkomst)

 Op het programma staat in iedere geval het gebruikelijke dankwoord voor allen die er hun schouders onder hebben gezet. Namens de gemeente is wethouder Paul Seesing aanwezig om dit voor het dorp belangrijke document in ontvangst te nemen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, want Toldieks Belang  laat deze gebeurtenis samenvallen met de nieuwjaarsborrel!

De bijeenkomst krijgt ook nog een theatraal tintje met de ‘Ode aan Toldiek’. Het betreft een prachtige historische ballade die onterecht in vergetelheid is geraakt en maar zelden in volle glorie is te beluisteren, maar waarvan de gloedvolle uitvoering hier helemaal op zijn plaats is om het ‘wij-gevoel’ op deze avond te onderstrepen!

 

Komt allen naar Den Bremer!

op

Woensdag 16 januari 2013

De zaal is open om 19.30

het officiële gedeelte begint om 20.00 uur

 

Om op de hoogte te blijven van het vervolg en de verdere uitwerking van de actiepunten: Meld u nu aan voor de nieuwsbrief! (hier bovenaan de pagina)