Algemene Ledenvergadering

Publicatiedatum: 27-03-2019

Algemene ledenvergadering

Aan alle leden van “Toldieks Belang”,  Het bestuur van “Toldieks Belang” wil u van harte uitnodigen voor haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze zal gehouden worden op woensdag 10 april 2019 om 20.00 uur in Flophouse


TOLDIJK - Toldieks Belang heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor de kern Toldijk. Zij wil de inwoners daarvan op de hoogte brengen tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 10 april bij Flophouse.

Op deze avond zal Toldieks Belang vertellen wat zij het afgelopen jaar heeft gedaan, wat in ontwikkeling is en wat er komen gaat. Een belangrijk item is: mogelijkheden voor nieuwbouw-woningen voor jongeren in Toldijk. Dit is direct ook een oproep aan alle jongeren uit Toldijk. Wie interesse heeft in een starterswoning, laat het Toldieks Belang weten en kom 10 april ook.


Na de pauze: 

Ruud Krabbenborg (werkzaam bij  AGEM)zal een presentatie verzorgen over zonne-energie. Het gaat dan met name om het collectief huren/kopen van zonnepanelen die ergens anders op het dak liggen hier in de buurt. Voorbeeld is het dak van de familie IJsseldijk. 

Dinand Garritsen (werkzaam bij de Feestfabriek) zal een presentie verzorgen over het ontstaan van de Zwarte Cross. Het begon ooit als een illegale 'zwarte' cross in het klein is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Nederland!

Sluiting.