Infoavond glasvezel kern Toldijk

Publicatiedatum: 06-09-2019

Glasvezel in Toldijk – info-avond op 9 september in Flophouse

 

Aanbieding
De bewoners in de kern van Toldijk, die zijn aangesloten op de kabel, zijn op diverse manieren benaderd voor glasvezel van Glasvezel buitenaf. Glasvezel buitenaf wil de kern van Toldijk gaan voorzien van glasvezel. Toldijk is één van 17 kernen die een aanbieding heeft ontvangen. Bij de kernen waar voldoende animo is voor glasvezel wordt in het laatste kwartaal van 2019 gestart met de aanleg in een van de kernen. 35% van de inwoners moet op 23 september een contract hebben afgesloten met een van de aanbieders.

Info-avond in Flophouse op 9 september a.s.
Om nog vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken is er op 9 september a.s. een info-avond in Flophouse van half 8 tot 9 uur. Aanwezig zijn een of meerdere verkopers uit Steenderen en Baak en een vertegenwoordiging van Glasvezel Buitenaf is uitgenodigd.

Glasvezel in het kort
Er zijn geen aansluitkosten voor glasvezel in de kern.

Minimaal 35% van de adressen moet mee doen, anders gaat het niet door. Dat betekent dat er bij 35% van de adressen op 23 september 2019 een contract moet zijn afgesloten. De kans is klein dat  er op korte termijn nog een andere aanbieding komt voor glasvezel in de kern van Toldijk.

Is de 35% gehaald en wil je later instappen, dan betaal je ca. € 1000,- aansluitkosten.

Kosten van de pakketten zijn vergelijkbaar met de kosten voor de pakketten van Ziggo.

Uploadsnelheid gaat omhoog.

Meer keuze in providers: nu voor particulieren drie aanbieders en voor bedrijven twee aanbieders. Abonnementen lopen een jaar. Na een jaar vrije keuze van provider.

Deelnemers en pakketten
Info lezen over de pakketten en aanmelden kan via de website. Daar staan ook de gegevens van de plaatselijke verkopers die kunnen helpen bij het kiezen.

Adres van de website is: https://achterhoekmidden.glasvezelbuitenaf.nl/