Glasvezel in bebouwde kom Toldijk

Publicatiedatum: 02-07-2019

Glasvezel in Toldijk

 

Aanbieding
De bewoners in de kern van Toldijk, die zijn aangesloten op de kabel, hebben vorige week een brief ontvangen over glasvezel van Glasvezel buitenaf. Glasvezel buitenaf wil de kern van Toldijk gaan voorzien van glasvezel. Toldijk is één van 17 kernen die een aanbieding heeft ontvangen. Bij de kernen waar voldoende animo is voor glasvezel wordt in het laatste kwartaal van 2019 gestart met de aanleg in de eerste kern.

Voorlichtingsbijeenkomsten
Op dit moment zijn de voorlichtingsavonden voor glasvezel in de kernen gaande. Ben je geÏnteresseerd of heb je nog twijfels, dan is het nuttig om een van de voorlichtingsavonden te bezoeken.

De volgende bijeenkomsten zijn in de buurt:
Donderdag 4 juli              Vorden, Zaal Bakker in Vorden
Woensdag 10 juli             Drempt, Dorpshuis Drempt
Donderdag 11 juli            Hummelo, De Gouden Karper
Vrijdag 12 juli                    Hummelo, De Gouden Karper

De avonden starten om 19.00 uur.
Zie voor meer info website.

Glasvezel in het kort
Er zijn geen aansluitkosten voor glasvezel in de kern.

Minimaal 35% van de adressen moet mee doen, anders gaat het niet door. Dat betekent dat er bij 35% van de adressen op 23 september 2019 een contract moet zijn afgesloten. De kans is klein dat  er nog een andere aanbieding komt voor glasvezel in de kern van Toldijk.

Is de 35% gehaald en wil je later instappen, dan betaal je ca. € 1000,- aansluitkosten.

Kosten van de pakketten zijn vergelijkbaar met de kosten voor de pakketten van Ziggo.

Uploadsnelheid gaat omhoog.

Meer keuze in providers: nu voor particulieren drie aanbieders en voor bedrijven twee aanbieders. Abonnementen lopen een jaar. Na een jaar vrije keuze van provider.

Deelnemers en pakketten
Info lezen over de pakketten en aanmelden kan via de website. Daar staan ook de plaatselijke verkopers die kunnen helpen bij het kiezen.

Iedereen die in aanmerking komt, heeft een brief thuis gehad.
Heb je geen post ontvangen en denk je wel dat de aanbieding voor jou geldt, doe dan de postcodecheck op de website. Daarmee je kunt controleren of jouw postcode in aanmerking komt voor aanleg. Is er iets mis gegaan, laat dan een bericht achter op de website via Contact. Laat ook een bericht achter als jouw adres niet meedoet volgens de postcodecheck, terwijl je dat wel had verwacht.

Adres van de website is: https://achterhoekmidden.glasvezelbuitenaf.nl/